2000 Yamaha Royal Star Tour Deluxe moisture problem - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-03-2009, 08:01 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
2000 Yamaha Royal Star Tour Deluxe moisture problem

2000 Yamaha Royal Star Tour Deluxe

July 3, 2009

Yesterday the bike operated perfectly. That night I cover the bike as well as I could but a great deal of moisture from the ground, covered the bike completely the next morning. That morning I attempted to start the bike but there was absolutely no power. I fully charged the battery , checked all of the electrical connections but the bike still wouldn't start.

This is the second time this has happened after a rain storm but the previous time I did exactly the same thing and the bike started.

Has anyone had the same experience.

Please Help.

Paulo
Paulo Cesar is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome