Gotta Take her in - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 2Likes
  • 1 Post By lesblank
  • 1 Post By Keith Post
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 10-24-2018, 07:51 PM Thread Starter
NGM
Lifetime Premium
 
NGM's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: N Florida
Posts: 1,155
Gotta Take her in

So Daisy is going in for her first and hopefully last warranty work. I keep getting an error message on my screen that says the Sat antenna is disconnected. Anyone else run into this?

No matter where you go there you are. - Buckaroo Banzai
NGM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 10-24-2018, 08:03 PM
Moderator
 
lesblank's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Houston, Texas
Posts: 3,768
Garage
Hopefully just an hard reset or update will have you back on the road quickly. With any new electronics it takes a while to work out all the bugs. Good luck.
Keith Post likes this.

2001 Vstar 1100 Classic (sold), Cobra Slash Cut full exhaust, Dropped 1 inch with lowering links, ORK, 4.5 inch handlebar risers, Ultimate passenger seat, Passenger pegs moved forward 4 inches, Handlebar clock, KN air filter, Viking saddlebags, Additional rear lighting
Loose nut "me" behind the bars
2006 Harley Electra Glide Ultra Classic

https://sites.google.com/site/vstar1100kb/home
lesblank is online now  
post #3 of 7 (permalink) Old 10-24-2018, 08:12 PM
Moderator
 
Keith Post's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 5,699
Garage
Iím with les, hope itís just something simple like an update on your cell phone.


Sent from my iPhone using Tapatalk
lesblank likes this.
Keith Post is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 10-24-2018, 08:45 PM
Senior Member
 
ChiefGunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Location: Rockwell, NC.
Posts: 1,696
Garage
I haven’t run into that one. Sounds like it may be a loose antennae connection.
ChiefGunner is online now  
post #5 of 7 (permalink) Old 10-25-2018, 05:20 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 809
Quote:
Originally Posted by ChiefGunner View Post
I havenít run into that one. Sounds like it may be a loose antennae connection.
Same here, have a full-bar sat signal, always.
YamahaParExcellence is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 10-25-2018, 11:17 AM Thread Starter
NGM
Lifetime Premium
 
NGM's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: N Florida
Posts: 1,155
I will have full signal I can listen to whatever station it is on. I cant change stations and all my presets blank out.

No matter where you go there you are. - Buckaroo Banzai
NGM is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 10-30-2018, 05:21 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 809
Quote:
Originally Posted by NGM View Post
I will have full signal I can listen to whatever station it is on. I cant change stations and all my presets blank out.
Yeah, then that sounds like a Head Logic hardware failure. Sound's quite (replacement) fixable!

Maybe you can try reloading your Head Logic software, even if it is the same version as on the bike, right now. Sometimes, you can get a glitch as we all know, using our home computers and such. I'd try that before you take it in. You can download the latest software to upload into your system, from Yamaha USA.

Last edited by YamahaParExcellence; 10-30-2018 at 05:23 AM.
YamahaParExcellence is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome