Stratoliner Speedometer Issue - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-28-2018, 08:54 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Michigan
Posts: 12
Garage
Stratoliner Speedometer Issue

I've noticed that the last couple times I hop on my 2010 Stratoliner the speedometer doesn't start working right away. It usually takes a couple miles for it to decide to wake up and join the ride. After that, it seems to work fine for the rest of the day. Then when I head out the next morning, it starts all over. All the other gauges in the cluster work fine. It's just the speedometer that's giving me an issue.

Does anyone have any ideas? Is it a cable or electronic signal to the speedo? Thanks for your help!

Last edited by etbass2k; 06-28-2018 at 09:33 AM.
etbass2k is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-04-2018, 03:13 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 29
Garage
Let the gauges cycle before you hit the starter?

I know my fuel gauge acts a bit odd after I fuel up, sometimes taking several miles to read full.
outbackzack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome