Speedo??? - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-13-2009, 07:30 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Speedo???

Ok so I have had the bike about a month and 900 miles... I just noticed that when I accelerate the speedo takes a dive untill I get up to speed? Is this normal????

'04 650 Custom Black on Black
Stock (so far)

'Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways - Beer in one hand - Smoke in the other - body thoroughly used up, totally worn out and screaming 'WOO HOO, What a Hell of a Ride!!!"

Where are We Going And Why are We in This Handbasket?
TAKEN' CUSTOM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome