Nakamichi receiver issue - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-12-2019, 12:56 PM Thread Starter
Member
 
Preacher15's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: Nashville Tn
Posts: 41
Nakamichi receiver issue

Question:
I have the Tsukayu batwing with a Nakamichi NA201 receiver. The instruction booklet simply says plug the USB device in and it will play automatically. That didn’t happen. When I plug it in the screen says USB:READ then goes back to radio. Any one else have this happen and know of a fix?
Preacher15 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome