Amplified Speaker Systems - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 01-13-2010, 07:57 AM Thread Starter
Junior Member
 
2wheelinfool's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bangor Maine
Posts: 14
Amplified Speaker Systems

Hello all. I was wondering if anyone out there has installed and used any of the different systems that are out there. Do the work? I would like to install them on my V Star, but would like to buy the highest quality system availible. Any advice and info would be greatly appreciated
2wheelinfool is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 01-15-2010, 11:19 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
I saw the Pyle 300W system at a bike show last month and it sounded great, plenty of volume and clear as a bell sound from thoes tiny waterproof speakers. I like the way they blend in looking like teardrop blinkers also. I picked mine up for half the price on e-bay, just havent installed yet, maybe this weekend. The first road test will be some time off as KY is a bit wet and cold right now.
rockhound66 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 01-24-2010, 04:21 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Beavercreek, OH
Posts: 2
I installed the Pyle 200w system. This system is really loud and clear. I had to adjust my MP3 player to add some bass. Once that was done I was good to go !!!

Great System.
JackMeasures is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 04-01-2010, 11:27 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: So Cal
Posts: 3
I had a descent system on my last bike. Anything over 65 mph made it very difficult to hear. I have been researching in-helmet audio, but decided on staying with ear buds for now.
Jester389 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 04-01-2010, 08:29 PM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Got mine finished up today, used a RAM mount and set it between the handlebar clamps, drilled and tapped. Snaps in and out and the mount don't look bad sitting there empty. Sound great to about 80% then starts clipping a bit. Will road test it tomorrow.
rockhound66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome