LED Turn Signal Help - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-27-2011, 11:05 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Southern California
Posts: 9
LED Turn Signal Help

I might have just missed this reading some of the other posts, but here is my problem:

I have installed '03 V-Star 1100 Classic with Kuryakyn Silver Bullets on the front and rear. I have a turn/brake controller installed on the rear signals, a load equalizer front and rear, and the diode kit installed. The rear turn signals work just fine no problems. The front right signal works just fine no problems. But the left front will flash opposite the right front whenever I turn on the right signal. It only happens going right, with the left everything works fine.

I have tried grounding the left seperate from everythig else, I have tried putting the diode kit in different locations, putting the load equalizer in different locations. I have swapped the signals to make sure it wasn't the signal itself, and changed the led's.

If anyone knows something that I am missing or a link to a thread that had the same problem please let me know. Thanks
Caleb6172 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-28-2011, 09:38 AM
Senior Member
 
Fulltilt1's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,530
Sounds like you might have a diode in backwards or one that may be shorted. If you have an analog (needle type) ohm meter the diode out of circuit, will read about 15 ohms one way and open the other.

GW
2005 1100 Custom
Speedster Slashdowns
ORKed 5/16" Lines
PODs K&N RU-600s W/PCV
PCS XXX/2 cams
Jetted & PMS Tweaked 20.0/152.5 3.0 turns
AIS Removed/Plugged
Wimmer Machine Custom Oil Cooler & Stash Tube
Pro-1 Tach
Dyna 3000 Step 5/ 6500 redline
TPS Connected
6" Fwd Control Extension W/Boards F&R
Memphis Shades Bullet Fairing
Progressive 465 rear
Progressive Springs and GVE front

10,000 Monkeys throwing crap at the glass and this one thinks he's Picasso...
Fulltilt1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome