2007 Yamaha V Star 1300 ticking noise - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 1Likes
  • 2 Post By baron58
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-17-2017, 05:22 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 1
2007 Yamaha V Star 1300 ticking noise

So I've got a 2007 V Star 1300 that I've had for 7 years. Around 30k miles. After my recent 30k service, I've started hearing a clicking or ticking sound coming from under the bike. The sound slows down with the bike, happens with the clutch pulled in as well as out, in every gear, neutral, and with the bike off. It only seems to happen after I've been riding for a while. It's driving me nuts, it's pretty loud too. Brought it into the shop and asked about it so they spun the wheels and found nothing. Anyone go through anything like that? Any help would be awesome!

RVorhees is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-17-2017, 06:44 PM
Senior Member
 
baron58's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Kansas
Posts: 317
Garage
Inspect the front drive pulley buy pulling of the front chrome over, see if the drive pulley is loose.
KCW and KCW like this.
baron58 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome