Greetings from Midway ,NC - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 01-13-2013, 11:52 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: North Myrtle Beach, SC
Posts: 31
Greetings from Midway ,NC

Just joined. Looking for some technical advice on an electrical issue on a 2001 V-Star 1100. When I plugged up my battery tender last night I heard a "tick" (sounded like a fuse blowing). I have checked all of my fuses and they all are good. I have 13.5 volts coming from the battery but evereything is dead, no lights ,no hone... zilch. Any Ideas???
midway mike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 01-13-2013, 03:04 PM
Senior Member
 
Corsair's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Gatineau QC Canada
Posts: 3,650
Garage
Have you tried to disconnect the battery to see if this would "reset" anything? This boomatron stuf can get a guy to go stir crazy.

2009 Stratoliner S

A few things added and more stuff to follow


https://sites.google.com/site/vstar1100kb/
Corsair is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 01-13-2013, 03:33 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: North Myrtle Beach, SC
Posts: 31
No, but I'll try it
midway mike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 01-13-2013, 03:44 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: North Myrtle Beach, SC
Posts: 31
disconnected the battery, reconnected and it's still dead......
midway mike is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 01-13-2013, 03:55 PM
Senior Member
 
farmalldanzil's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: EL Reno OK
Posts: 2,904
Garage
More than likely it's the main fuse under the seat. Often over looked as it's not with the rest of the fuses.
farmalldanzil is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 01-14-2013, 04:05 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: North Myrtle Beach, SC
Posts: 31
Problem solved, the battery checked good until you put it under a load.
midway mike is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 01-15-2013, 12:35 AM
Super Moderator
 
bevo1981's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Austin
Posts: 12,846
howdy. feel free to vote for bike of the month and submit your own for voting

https://www.starbikeforums.com/forums...isplay.php?f=7

and please take our census

https://www.starbikeforums.com/forums...ead.php?t=5655

on a steel horse I ride
i create motorcycle videos. check them out here

bevo1981 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome