2002 Roadstar 1600 XV16ALC. - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-30-2012, 11:56 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Vacaville,Ca.
Posts: 11
2002 Roadstar 1600 XV16ALC.

I have a 2002 Roadstar 1600c.c. and I can't start it.The main ignition fuse keeps blowing.No starter,fuel pump just nothing at all will happen.I have gone through all diagnostics in repair manual and only found a bad relay.I replaced the starter relay to no end.Anyone have any ideas?It was running one day and the next day it started this.
john1950 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome