lag - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 05:42 AM Thread Starter
Senior Member
 
nick57's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: erie pa
Posts: 1,440
lag

I have a new pc,so when I switch pages it takes forever to load.and thumbnails I have to click on them twice not double click on them but close them then click on them again.the lag only happens on this site.could it be browser related?
nick57 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 06:21 AM Thread Starter
Senior Member
 
nick57's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: erie pa
Posts: 1,440
lag 2

takes forever to switch between pages.Why?
nick57 is online now  
post #3 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 09:13 AM
Senior Member
 
Annielikeslyrics's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Massachusetts
Posts: 909
I merged the threads since one had a response. Are you still experiencing the lag Nick? and what are you using to access the site the phone app or a computer?

Annie
________________________________________
2003 Roadstar - "Princess"
2003 Ninja 500 R
2003 Vstar 650 Custom (sold)
Annielikeslyrics is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 01:43 PM
Senior Member
 
Postmaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Sierra Vista, Arizona
Posts: 318
Quote:
Originally Posted by stratowart View Post
Using the "Help Desk" section might be a better spot for this thread but we'll see what happens here. There is one weird thing I have happening that started recently which is sometimes the pictures of the BOM threads are showing and sometimes they don't, sometimes I hit "refresh" and they appear, sometimes "refresh" doesn't help at all.
+1 on the BOM pictures. I have the same problem; sometimes they all load and sometimes only a few.

Jeff
BLUE BIKE CLUB
2012 V-Star 950T-Impact Blue

Kuryakyn ISO grips
Back-Off taillight modulator
OEM passing lights
OEM luggage rack
OEM engine guards, saddlebag guards and trim rails
Marlin Talon gauges
Show Chrome Headlight & Passing Light visors
Mustang 2 piece wide touring seat with backrest/studs
Postmaster is offline  
post #5 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 02:38 PM
Super Moderator
 
bevo1981's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Austin
Posts: 12,914
sometimes the pictures in some threads that are photo-heavy do take a while to load everything. i'm running aurora which is developed by firefox. i have 8GB ram and a 3Ghz AMD processor so it's not a performance issue on my part. i'm not currently getting any packet loss to the site.


Ping statistics for 67.228.151.138:
Packets: Sent = 49, Received = 49, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 30ms, Maximum = 479ms, Average = 206ms


for those posting in here with similar issues, be sure to try closing/reopening your browser and using a different browser to see if issue persists and include in your post which browser(s) you're using.

on a steel horse I ride
i create motorcycle videos. check them out here

bevo1981 is online now  
post #6 of 21 (permalink) Old 11-13-2013, 05:34 PM Thread Starter
Senior Member
 
nick57's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: erie pa
Posts: 1,440
Quote:
Originally Posted by Annielikeslyrics View Post
I merged the threads since one had a response. Are you still experiencing the lag Nick? and what are you using to access the site the phone app or a computer?
I have a one month old desktop,windows 8 ie10 I think not amd the other one. when I click between posts the screen goes white and I wait between 7 and 10 seconds till the post pops up.also have trouble clicking thumbnails but I have that problem on other forums.i've tried chrome and the lag is about 5 seconds.but then it doesent go white it loads 1-2-3 post. it brings up the ads first.same thing with firefox. I belong to other forums and they are fine.
nick57 is online now  
post #7 of 21 (permalink) Old 11-14-2013, 01:29 PM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 275
Have your cleared your cookies/cache as the Google Adsense that are enabled on the forum is cookie based which can sometimes slow down the page load?

Regards,

MD

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #8 of 21 (permalink) Old 11-14-2013, 04:10 PM Thread Starter
Senior Member
 
nick57's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: erie pa
Posts: 1,440
cleared the cookies no dice I guess i'm the only one with the problem I don't remember it coming on sudden or gradual.guess I should pick one browser and simplify things thanks Nick
nick57 is online now  
post #9 of 21 (permalink) Old 11-14-2013, 05:34 PM
Super Moderator
 
bevo1981's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Austin
Posts: 12,914
Quote:
Originally Posted by nick57 View Post
I guess i'm the only one with the problem
you just had 3 other people comment that they have experienced the same issue

on a steel horse I ride
i create motorcycle videos. check them out here

bevo1981 is online now  
post #10 of 21 (permalink) Old 11-14-2013, 05:42 PM Thread Starter
Senior Member
 
nick57's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: erie pa
Posts: 1,440
that's how much I know about computers because I thought they were talking about something else.trying to figure this pc out is nothing but a headache to me.
nick57 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome