Layout - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 14 (permalink) Old 06-04-2014, 07:27 AM Thread Starter
Banned
 
Join Date: Feb 2014
Location: Western Maryland
Posts: 292
Layout

This just started. Thoughts? Fix?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	81
Size:	93.4 KB
ID:	31849  
t84a is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 (permalink) Old 06-04-2014, 07:33 AM
Senior Member
 
blueroadstar's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: NE Louisiana
Posts: 342
It's doing it on my computer too. Not every time, but it's kinda weird.

BLUE BIKE CLUB

2008 ROAD STAR

2008 KAWASAKI KLR 650

2014 Triumph Tiger 800 XC

My ride videos. http://www.youtube.com/user/roadstarblue/videos

Never run out of traction, ideas, and real estate at the same time.
blueroadstar is offline  
post #3 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:05 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 275
Hey guys,

Can you please post the URL page that you see the issue in so I can further investigate what is causing the issue.

Thank you for your time

~ GP community support

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:18 AM
Senior Member
 
blueroadstar's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: NE Louisiana
Posts: 342
This is the url that showed just now with the active topics page displaying funny.

https://www.starbikeforums.com/index....=active_topics

BLUE BIKE CLUB

2008 ROAD STAR

2008 KAWASAKI KLR 650

2014 Triumph Tiger 800 XC

My ride videos. http://www.youtube.com/user/roadstarblue/videos

Never run out of traction, ideas, and real estate at the same time.
blueroadstar is offline  
post #5 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:44 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Columbia, MD
Posts: 125
little help - chrome looks fine, firefox looks fine, IE 11 is jacked up unless you add starbike forums to compatibility mode.
Nevaryzarc is offline  
post #6 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:46 AM
Senior Member
 
blueroadstar's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: NE Louisiana
Posts: 342
I'm using Chrome and getting the problem. Haven't tried a different browser. Using a PC.

BLUE BIKE CLUB

2008 ROAD STAR

2008 KAWASAKI KLR 650

2014 Triumph Tiger 800 XC

My ride videos. http://www.youtube.com/user/roadstarblue/videos

Never run out of traction, ideas, and real estate at the same time.

Last edited by blueroadstar; 06-05-2014 at 10:40 AM.
blueroadstar is offline  
post #7 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:48 AM
Senior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Columbia, MD
Posts: 125
safari and chrome on ipad mini have the lay out issue.
Nevaryzarc is offline  
post #8 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 09:57 AM Thread Starter
Banned
 
Join Date: Feb 2014
Location: Western Maryland
Posts: 292
t84a is offline  
post #9 of 14 (permalink) Old 06-05-2014, 10:42 AM
Senior Member
 
tigrzeye's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Lehigh Valley Pa
Posts: 600
Hmmm guess I wasn't the only one as I started a similar thread earlier. It is happening 50 % or so of the time when you click on the active topics icon within the red top banner. Click on it the next time and it may display fine.

I am using Firefox and having the issue. Here is the link info attached to the active topics icon

https://www.starbikeforums.com/index....=active_topics

2014 Stratoliner Deluxe


A determined soul will do more with a rusty monkey wrench than a loafer will accomplish with all the tools in a machine shop. - Robert Hughes
tigrzeye is offline  
post #10 of 14 (permalink) Old 06-06-2014, 08:29 AM
Administrator
 
admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 275
Are you all seeing issues? I have tested this out and do not get the same results.

Thanks guys

~ GP community support

Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome