New site look and software upgrade Feedback Thread - Page 2 - Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum
 9Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 37 (permalink) Old 09-18-2015, 05:12 PM
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: Illinois
Posts: 894
Using my iPad, I can no longer display full site even when clicking on the full site links.

2013 V Star 1300 Deluxe
OEM Tall Sissy Bar
Memphis Shades Fork Deflectors
Bridgestone Exedra Max Belted Tires
Baron's RSTD 7308 bar
sparkn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 37 (permalink) Old 09-19-2015, 10:09 AM
Senior Member
 
caseyjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mechanicsburg, PA
Posts: 609
Garage
Quote:
Originally Posted by Charon View Post
I am not impressed with the "survey question" in the bot detection reply box. Just looks like another way to advertise.
I'm okay with seeing the ads, given the cost to use the forum...
VS Jeff and VS Jeff like this.

2007 V-Star 1300

-Cobra Slip-ons
caseyjones is offline  
post #13 of 37 (permalink) Old 09-19-2015, 11:19 AM
Senior Member
 
Old V Star Man's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Rock Falls, IL
Posts: 890
Garage
Thumbs up

First time on it and like it already. Had to wait much too long for things to happen on the old site. Thanks to all those involved in the upgrade.
VS Jeff and VS Jeff like this.

Working on my 'bucket list' and enjoying every minute of it!!


Old V Star Man
2007 V Star 1100 Classic
Old V Star Man is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 37 (permalink) Old 09-19-2015, 01:26 PM
Senior Member
 
caseyjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mechanicsburg, PA
Posts: 609
Garage
Great work and kudos to all involved. The site is faster, more modern and easier to use.

I really dig the new 'garage' feature! Nice addition. I just went and added my 10... why the limit? 27 more to post ;-)

KC
VS Jeff and VS Jeff like this.

2007 V-Star 1300

-Cobra Slip-ons
caseyjones is offline  
post #15 of 37 (permalink) Old 09-19-2015, 05:51 PM
Super Moderator
 
bevo1981's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Austin
Posts: 12,850
the "Multi-Quote" button is not working


Quote:
Originally Posted by VS Jeff View Post
Mods and admins can update the homepage with any content also.

Here are links to update settings:
https://www.starbikeforums.com/forums...action=options

and

https://www.starbikeforums.com/forums...do=editoptions

Jeff

i don't see any option on how to edit the homepage; maybe you could send me a PM or just show us in the staff forums. the way the BOTM winner has been showcased until now is that a new BOTM Hall thread automatically updated to the homepage upon its creation.

also, i still don't see any option to change the skin or view of the forums, only full or mobile.

on a steel horse I ride
i create motorcycle videos. check them out here

bevo1981 is offline  
post #16 of 37 (permalink) Old 09-21-2015, 10:12 AM Thread Starter
Administrator
 
VS Jeff's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Chicago
Posts: 42
Garage
Quote:
Originally Posted by Charon View Post
I am not impressed with the "survey question" in the bot detection reply box. Just looks like another way to advertise.
It should not be happeing for replies, can you grab me a screen shot?

Quote:
Originally Posted by bevo1981 View Post
the "Multi-Quote" button is not working

i don't see any option on how to edit the homepage; maybe you could send me a PM or just show us in the staff forums. the way the BOTM winner has been showcased until now is that a new BOTM Hall thread automatically updated to the homepage upon its creation.

also, i still don't see any option to change the skin or view of the forums, only full or mobile.
Testing here and seems to be working. Just click Mutli quote on which post you want to quote then hit reply.

Quote:
Originally Posted by sparkn View Post
Using my iPad, I can no longer display full site even when clicking on the full site links.
You are unable to choose the "full site" version then?

Jeff

Jeff
Community Manager
Motorcycle.com

If you need Admin Assistance please post here:
https://www.starbikeforums.com/forums...ums-help-desk/
VS Jeff is offline  
post #17 of 37 (permalink) Old 09-21-2015, 01:51 PM
Senior Member
 
commonground's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Windsor Pennsylvania
Posts: 418
@VS Jeff, When I go to the "New Posts" tab the page loads but, then the page content starts scrolling down until there is about half of a blank page at the top. It takes a couple seconds to complete the load then I have to scroll down to get to the page content. Hmm?

I'm always working very diligently to discover the obvious.

Last edited by commonground; 09-21-2015 at 01:56 PM.
commonground is offline  
post #18 of 37 (permalink) Old 09-21-2015, 02:00 PM Thread Starter
Administrator
 
VS Jeff's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Chicago
Posts: 42
Garage
Quote:
Originally Posted by commonground View Post
@VS Jeff, When I go to the "New Posts" tab the page loads but, then the page content starts scrolling down until there is about half of a blank page at the top. It takes a couple seconds to complete the load then I have to scroll down to get to the page content. Hmm?
Can you try clearing your cache, and what browser and type of connection do you have?

It seems to be working fine on Chrome here.

Jeff

Jeff
Community Manager
Motorcycle.com

If you need Admin Assistance please post here:
https://www.starbikeforums.com/forums...ums-help-desk/
VS Jeff is offline  
post #19 of 37 (permalink) Old 09-21-2015, 03:29 PM
Senior Member
 
commonground's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Windsor Pennsylvania
Posts: 418
Quote:
Originally Posted by VS Jeff View Post
Can you try clearing your cache, and what browser and type of connection do you have?

It seems to be working fine on Chrome here.

Jeff
I am using FireFox and do not know how to clear the cache. Any help?

I'm always working very diligently to discover the obvious.
commonground is offline  
post #20 of 37 (permalink) Old 09-21-2015, 07:06 PM
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: Illinois
Posts: 894
Yes, Jeff. When I click on any of the "Full Version" or "Full Site" buttons, it just reloads the mobile version.
sparkn is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Star Motorcycle Forums: Star Raider, V-Max, V-Star, Road-Star Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome