Yamaha Starbike Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of October's Bike of the Month Challenge!
electrical
1-5 of 5 Results
  1. V Star
    Hey! Purchased a 05 vstar 1100 for my first bobber project. Stripped the bike and just finished putting it back together. Installed new led tail light flashers ext. Everything was working last week when I finished building the bike. Was going to take it out for the first time today and...
  2. V Star
    Hi all! Newly acquired 2002 V Star 1100 Classic, speedo, odometer, horn and turn signals stopped working. Runs fine. Other info: All other electrical seems to be working, including lights, speedo backlight, oil and check engine lights (flash on startup); 10A signal fuse keeps blowing; Bike has...
  3. V Star
    I recently got an aftermarket brake light for my bike and when I finished installing it I noticed that when I pulled the brake lever in, it would not light up brighter, but was lit in general. After I took the wiring harness (one that houses the rear turn signals and brake light) and did a...
  4. V Star
    So I recently came into possession of a Yamaha v-star 1100 and im not sure where to go with it its got 7000 miles on it and its been in storage for 4 years and when I tried to start it it obviously didn't crank or really do much of anything. Its kind of like when you have the engine cut off...
  5. V Star
    Aloha All, (TL;DR will be at bottom) Here’s the situation, About 2 months ago, somebody unsuccessfully stole my 2002 Yamaha v-star 650. They put it in neutral walked it 2 blocks down the street and tried to “Hotwire” it. But they didn’t know what they were doing. They cut some wires by the...
1-5 of 5 Results
Top