Mam 650 cm3 i uwielbiam ją. Jestem pewien, że za kilka lat chciałbym dokonać ulepszenia, więc czy 1100 cm3 V-Star jest lepszy niż 1300 cm3 V-Star?
Waga nie jest problemem po krótkiej krzywej uczenia się. Mój 1100 załadowany żoną i ubraniami waży około 975 funtów, moja Harley załadowana w ten sam sposób ma dokładnie 1200 funtów. Mam teraz 1,68 m wzrostu, no może 1,65 m wzrostu i 56 kg wagi po wyjściu z wody. Jeżdżę tak całymi dniami, w ruchu miejskim, na otwartych drogach i krętych drogach (twisted sisters) bardzo spirted. Czasami na skrzyżowaniu z dużą pochylnią muszę się trochę skoncentrować, ale to żaden problem. Po prostu upewnij się, że możesz płasko postawić nogi na motocyklu, a waga nigdy nie powinna być problemem, i nie, nie mogę całkowicie płasko postawić nóg na Harleyu, może pewnego dnia dorosnę. ?Royal Star itp....Obawiam się dużej wagi i dodatkowych kosztów....szczególnie większej wagi. Jeśli pozbędę się mojego 650, który na razie jest fantastyczny, to będzie to motocykl, który jest po prostu trochę mocniejszy. Gdyby Yamaha zrobiła 800 cm3....to byłoby wspaniałe. Bolt wygląda ładnie, ale jest fizycznie mniejszy niż mój 650. Ma jednak podobną wagę.